Zoeken naar meubels, nieuws etc
Kinderen & Tieners

Kinderprogramma

Voor de kinderen van 0-12 zijn er aparte kinderprogramma’s tijdens de dienst. De allerkleinsten zijn direct welkom in de crèche. De andere kinderen beginnen eerst in de kerkzaal en gaan na het begin en het zingen van een kinderlied naar hun eigen programma. Vlak voor het einde komen de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Creche 0 - 4 jarigen

Elke zondagmorgen is er creche voor de allerkleinsten. Bij binnenkomst kunnen de kinderen meteen in de crecheruimte worden gebracht en aan het einde van de dienst weer opgehaald. Tijdens de dienst kunnen zij lekker spelen, een lied zingen en luisteren naar een verhaal. Ook krijgen ze wat lekkers te eten en te drinken.

Kinderdienst 4 - 12 jarigen 

Kinderen in de basisschoolleeftijd starten in de grote zaal; na het zingen van het kinderlied gaan zij naar hun eigen ruimte waar ze luisteren naar en nadenken over een verhaal uit de Bijbel, zingen en een verwerking maken. Zij worden ná de preek weer opgehaald om af te sluiten in de grote zaal en zo ook de zegen mee te krijgen.

16- Tieners 

Elke eerste en derde zaterdag van de maand komt de tieners van onder de 16 bij elkaar; deze avonden starten om 20:00 uur (zaal open 19:45) en duren tot ca. 22:00 uur. Tijdens deze avonden worden hedendaagse onderwerpen in het licht van de Bijbel besproken aan de hand van een programma voor tieneravonden: “Reflect” van Mark Stoorvogel.

16+ Tieners 

Elke eerste zondag van de maand komen de tieners van 16 jaar en ouder bij elkaar; deze avonden starten om 20:00 uur en duren tot ca. 22:00 uur. Ook op deze avonden worden onderwerpen besproken in het licht van de Bijbel. Regelmatig wordt een spreker uitgenodigd en kan er stevig gediscussieerd worden.

Kerkdienst

Elke zondag om 10.00 uur.

Bekijk onze livestreams.

Contact

Telefoon: 06-29414401
Kantoor/secretariaat: 078-6159973
gemeente@schuilplaatspapendrecht.nl

Schooldwarsstraat 50
3351 AT Papendrecht

© De Schuilplaats

ontwerp en realisatie: Impuls